Located on a private estate in Surrey, this was a comprehensive project to modernise the property throughout.

The brief was very clear; The existing traditional character had to go, all rooms were to be taken back to an empty space, create a fresh, light, semi- contemporary classic style, and, importantly, generate the kind of up-dated atmosphere our clients would be more comfortable to live with, and entertain in.

“We began to feel that the sitting room was so dull, out-dated and depressing, we realised we never actually used it”

Our designs included new limestone fireplaces, a medium oak flooring in the dining and sitting rooms, updated LED lighting, cool, fresh colours. These created not only an improved sense of space, but a more congenial, up to date, relaxed atmosphere. An Italian tiled floor was used for the spacious entrance hall, along with contemporary leather upholstery.

We also supplied individual and custom-made furniture, Italian hand-made table lamps and hand-finished window dressings.

 

Please click the images below

...